01 426 40 13
V KOŠARICI IMATE:
0 ARTIKLOV
Domov > ŠIVALNI MATERIAL > Nerazgradljivi > DACLON NYLON MONOFIL
DACLON NYLON MONOFIL

DACLON Nylon so šivi belgijskega proizvajalca SMI najvišje kakovosti. Izdelani so iz enonitnega nylonskega vlakna. Površina je tako povsem gladka, popolna odsotnost kapilarnega učinka, rast bakterij je onemogočena. Povzročajo minimalno reakcijo z tkivom. Niso absorbilni. Pakiranje: 12 kosov.

Glavne značilnosti: visoka natezna trdnost, niso absorbilni, sintetični material, enonitnovlakno (monofilament), prožno in mehkobno vlakno z najboljšimi odlikami.

Prednosti DACLON Nylon-a: ima odličen odziv na mehko tkivo, z minimalno reakcijo, uporabniku nudi odlične lastnosti pri rokovanju, zagotavlja varno vozljanje in mehak prehod skozi sluznico (brez "žaganja" tkiva). ne povzroča kapilarne aktivnost, rast bakterij je onemogočena.

Artikli v razpredelnici so indicirani za uporabo v oralni kirurgiji!

Proizvajalec SMI ima v ponudbi več sto različnih šivalnih priborov. V kolikor v tabeli ne najdete izvedbe, ki jo želite, prosim kontaktirajte našo prodajno službo.

Ker nimamo nastavljenih parametrov za izbor dimenzij in cen, vas vljudno prosimo, da svoje naročilo oddate na naš e-naslov: info@ekvinokcij.si

Šifra izdelka: SMI...

Cena (brez DDV) : 19.90 €
Cena (z DDV) : 24.28 €