INFORMACIJE ZA PACIENTE
K zobozdravniku v Slovenijo!

V našem podjetju vzpodbujamo, da se gre k zobozdravniku v Slovenijo. Cene, ki so navadno razlog za skok čez mejo, so tudi v Sloveniji marsikje enake kot na Hrvaškem, v Srbiji in drugje. Prav tako so tudi na Hrvaškem in drugje v tujini zobozdravniki, ki imajo bistveno višje cene od tistih, ki se množično oglašujejo pri nas. 

Sicer pa ne sme biti cena tista, ki vam diktira odločitev za izbiro zobozdravnika. Kot ne v Sloveniji, tudi ne v...

KAKO IZBRATI ZOBOZDRAVNIKA?

V kolikor še nimate izbranega stomatologa ali pa bi svojega radi zamenjali, vam posredujemo nekaj nasvetov na kaj bodite pozorni, ko se odločate.

1. Preverite, če je ordinacija registrirana pri pristojnih organih. (Ministrstvo za zdravje, AJPES, ipd.)

2. Vse ordinacije privatne, koncesijske ali tiste v zdravstvenih domovih redno...

Pred operacijo je dobro vedeti...

Kako do brezplačnega pregleda in posveta pri zobozdravnuku?

Enostavno, pokličite nas na telefon 01/426 40 13 in z veseljem vam bomo poslali našo brezplačno brošuro. Z njo imate zagotovljen pregled pri enem od zobzdravnikov, ki uporablja naše izdelke.

Pred odločitvijo...

Pri izbranem zobozdravniku se natančno pozanimajte kako je sestavljena cena vstavitve zobnega vsadka. Od operacije, do namestitve zobne prevleke vas čaka kar nekaj obiskov.   V nizki ceni zobnega vsadka se velikokrat "skriva" dodatno plačilo posameznih faz oskrbe. S tem ni seveda nič narobe, a naj vam to jasno razložijo že pred posegom. To pravilo velja, če se odločite za zdravljenje v Sloveniji ali pa v tujini.